Cauta:
ajutor
fundatie     Despre noi     |     Realizari     |     Contact     copii
umanitar     Au nevoie de tine    |    Propune un caz    |    Vreau sa ajut    |    Implica-te in campanie    |    Stiri    |    Aparitii media    |    Licitatii    |    Parteneri    |    Echipa     salvati copiii
Ajuta si tu

Ce inseamna pentru noi 2 procente?

               Din anul 2003,  Legea nr 571 privind Codul Fiscal si Ordinul Ministrului Finantelor Publice nr 185/15.02.2007 enunta o procedura prin care fiecare dintre noi are dreptul de a decide ce se face cu o parte din impozitul  pe venit pe care il platim statului in fiecare an.

Conform acestei prevederi, in fiecare an noi putem directiona  2% din impozitul pe care il platim statului, catre o asociatie sau fundatie cu scopuri caritabile, la alegere.

               Redirectionarea a 2% reprezinta dreptul dumneavoastra ca contribuabil de a decide destinatia unei parti din impozitul pe care il platiti in mod inevitabil in fiecare an statului.  Cu ajutorul acestei optiuni dumneavoastra puteti contribui la atingerea obiectivului Fundatiei noastre fara sa fie nevoie sa faceti mai mult decat sa completati un formular prin care solicitati ca o parte din acest impozit pe carer oricum il platiti sa fie directionat catre construirea acestui asezamant pentru copii cu dizabilitati.

               La randul nostru noi ne angajam si suntem obligati legal sa va informam despre cum au fost cheltuite aceste fonduri alocate pentru dezvoltarea si implementarea programelor Asociatiei si viitorului centru ACCES Romania.

Pentru noi acest lucru reprezinta o sansa sa putem construi impreuna acest centru pentru copii fara ca dumneavoastra sa faceti un efort financiar direct.

Pentru aceasta dumneavoastra trebuie doar sa completati formularul 230,  in doua exemplare, sa pastrati un exemplar pentru dumneavoastra iar pe celalalt sa il trimiteti circumscriptiei financiare de care apartineti. Efortul dumneavoastra va fi unul minim dar efectul lui va fi unul extrem de important in viata copiilor de la centrul ACCES Romania.

Poti sa donezi prin TRANSFER BANCAR.

               Ajutati-ne ca impreuna cu dumneavoastra sa putem schimba in bine viata acestor copii si a familiilor lor, sa ii sprijinim in recuperarea, reintegrarea sociala, dezvoltarea cat mai aproape de normal a personalitatii copiilor cu dizabilitati si dobandirea independentei acestora.

Asociatia ACCES Romania pentru copii si tineri cu dizabilitati, la fel ca si alte organizatii caritabile,  are nevoie pentru atingerea obiectivului sau central de timpul, talentul, energia si sustinerea dumneavoastra.


Asociatia ACCES Romania pentru Copii cu Dizabilitati

Sediu social
Str. Toamnei, nr. 129, Craiova - Romania

RO96 BTRL 0170 1205 P257 82XX
Banca Transilavia

vreau sa ajut vreau sa ajut
Copyright © 2011 accesromania.ro | Toate drepturile sunt rezervate